Att Hitta Motivationen Är Inte Alltid Lätt!!! | LoveFitness

LoveFitness

Annons

Att Hitta Motivationen Är Inte Alltid Lätt!!!

RUNNING

Ibland kan det vara svårt att hitta motivationen till att träna. Idag var en sådan dag. När jag vakna i morse så var jag öm i armar och ben ifrån veckans styrketräning och kände inte alls för att köra ett löppass på gymmet. Förra lördagen så skippade jag löpningen och gick på skid-VM istället så jag ville inte hoppa över dagens pass. Det var bara att bita ihop och gå till gymmet, oftast så går det bra när jag väl har tagit mig dit. Jag brukar jag springa 1 mil eller 8 km beronde på dagsformen. Men idag gick det lite tungt så jag la upp ett mål att iaf springa 5 km. När jag väl kom dit så kände jag fan, 1 km till och sen 1 km till och tillsist så avslutade jag efter 8 km. Åh jag är så nöjd nu efteråt, man orkar mer än man tror. Nu är jag pigg och glad och har fått svettats ut ordentligt, älskar att svettas. Som belöning efteråt så åt jag min goda hemmagjorda Kyckling Hamburgare med sötpotatisstrips och en liten grönsallad. Bild och recept kommer att komma upp i bloggen 😀

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats